Ons Adres

Schipholweg 1011 A, 2143 CH Boesingheliede

Telefoon

023 574 62 72

whatsapp

+31 6 11 19 84 96

E-mail

shop@harrisonsbaklava.com

INFORMATIE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe wordt uw baklava verpakt en verzonden?

Onze baklava wordt zorgvuldig verpakt om de versheid te behouden en veilig verzonden. Wij gebruiken speciale dikke verpakkingsmaterialen om te voorkomen dat onze producten beschadigd raken tijdens het transport.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling mij bereikt?

Bestellingen worden doorgaans binnen 48 uur klaargemaakt en verzonden. De levertijd varieert echter afhankelijk van uw locatie. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie.

Heeft u baklava-opties die geen gluten of andere allergenen bevatten?

Ja, we hebben speciale baklava-variëteiten die glutenvrij zijn en vrij van andere veel voorkomende allergenen. U kunt contact met ons opnemen voor gedetailleerde informatie over deze producten.

Hoe kan ik baklava vers houden?

Om de versheid van baklava te behouden, bewaart u deze op een koele en droge plaats. Als u het in de koelkast moet bewaren, kunt u beter van de smaak genieten door te wachten tot het op kamertemperatuur is gekomen voordat u het serveert.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Als u uw bestelling wilt annuleren of wijzigen, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Annulerings- en wijzigingsverzoeken die zijn gedaan voordat uw bestelling is verzonden, kunnen worden verwerkt.

INFORMATIE OVER ONS

Neem contact met ons op voor al uw vragen!